Αρχική Σελίδα

CHANGZHOU WUJIN LIJIA SMOOTH TEXTLLE MACHINERY FACTORY

Μερικές λέξεις για μας
1

CHANGZHOU WUJIN LIJIA SMOOTH TEXTLLE MACHINERY FACTORY

Η πόλη Changzhou, επαρχία Jiangsu, περιοχή Wujin, ομαλό υφαντικό εργοστάσιο μηχανημάτων λι Jia είναι κομμένη μηχανή κασμιριού, μουσαμάδες, οριζόντια μηχανή σκληρών τριχών, κάθετες σκληρές τρίχες, ηλεκτρικοί τραγουδιστές και άλλα προϊόντα ειδικεμένος στις επιχειρήσεις παραγωγής και επεξεργασίας, με το πλήρες και επιστημονικό ποιοτικό σύστημα διαχείρισης. Ομαλή υφαντική ακεραιότητα, ισχύς και ποιότητα εργοστασίων μηχανημάτων Lijia περιοχής Wujin των προϊόντων που αναγνωρίζονται από τη βιομηχανία. Οι ευπρόσδεκτοι φίλοι από όλες τις κοινωνικές τάξεις έρχονται να επισκεφτούν, διαπραγματεύσεις καθοδήγησης και επιχειρήσεων.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Ομαλή υφαντική μηχανή

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 800000-1000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

ιστορία της εταιρίας

Το lijia περιοχής Wujin Changzhou που το ομαλό υφαντικό εργοστάσιο μηχανημάτων είναι στο changzhou jiangsu, ο τόπος γεννήσεως της βιομηχανίας δήμων στην επαρχία jiangsu, δίπλα στην οδό ταχείας κυκλοφορίας Πεκίνο-Σαγκάη, το Σαγκάη-Ναντζίνγκ και την επεξεργασία των τεμνουσών μηχανών, των αποξηραντικών μηχανών, των οριζόντιων σκληρών τριχών, των κάθετων σκληρών τριχών, και της ηλεκτρικής θέρμανσης, κ.λπ., και έχει ένα πλήρες και επιστημονικό ποιοτικό σύστημα διαχείρισης. Η επιχείρησή μας για πολύ καιρό σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, και τα περιεκτικά εγχώρια προϊόντα είναι δεσμευμένες στην ανάπτυξη της καινούργιας γραμμής με όλα στις πεποιθήσεις του χρήστη, η επιχείρηση καθιέρωσε ότι οι τέλειες μεταπωλήσεις, έχουν μια καλή φήμη, καλά - που παραλαμβάνεται από τους πελάτες.

υπηρεσία της εταιρίας

Η επιχείρηση μετά από τα έτη πρακτικής αγοράς, από την έξοχη τεχνολογία, ορθής φήμης, άριστη υπηρεσία, κέρδισε τον έπαινο πολλών πελατών και τον έπαινο, επιμένουμε «σε λαϊκό, τεχνολογία societe generale, η διαχείριση καλής πίστης, λεπτό πλαστικό εμπορικό σήμα, παίρνουμε το περισσότερο όφελος για που το χρήστη» η επιχειρησιακή φιλοσοφία, έχει μια ισχυρή αίσθηση της κοινωνικής ευθύνης και το εθνικό εμπορικό σήμα, κέρδισε τον έπαινο των πελατών βιομηχανίας, της ευπρόσδεκτης νέας και παλαιάς κλήσης πελατών για να συζητήσει τη συνεργασία.